Ритуален хляб или т.нар. "погача" се прави по много поводи в българските обичаи. Пита слънце е класика от българската национална кухня и така подходяща за празник като Коледа, Нова Година, Рожден ден или без повод. Подобни тестени изделия се правят и за други обичаи като например за прощапулника, за кръщенето, за годеж, за сватба, за религиозни празници, водосвети и за какво ли още не. Вече можете да предложете на Вашите клиенти за техните ритуали някои от нашите много красиви и апетитни погачи.

Състав тестото:

Брашно - тип 500, сол, вода, олио, мая.

pogacha-slunce

Погача слънце

тегло 1000гр.

трайност 72 часа

pogacha-zvezda

Погача звезда

тегло 1000гр.

трайност 72 часа

pogacha-topcheta

Погача малки топчета

тегло 1000гр.

трайност 72 часа

Поръчка и цени на ритуални пити и погачи

Ние от ВКУСНА ХРАНА предлагаме на своите малки и големи клиенти приемливи цени и индивидуални ценови предложения за доставка на пресни обредни погачи. Преди доставката погачите се опаковат във фолио и на тях се поставя етикет указващ срок на годност и състав. Ако се интересувате от възможностите за доставка и цените моля използвайте бутона "Запитване за цена" и ние ще се свържем с вас за да ви дадем необходимата информация.

Запитване за цена

снимките подготви Александър Живков

Галерия

За ВКУСНА ХРАНА

Фирма ВКУСНА ХРАНА е създадена през 2014г. Основната дейност с която се занимаваме е производство и дистрибуция на тестени изделия, закуски и сандвичи.